Infolex Webshop

Gardena 5900/4 inox merülő-nyomószivattyú

Gyártó:
Garancia: 3 év
Cikkszám: IX159138
Termékinformációk:

Egyszerű vízkinyerés akár nagy mélységekből is
A GARDENA Merülő nyomószivattyú 5900/4 inox hatásos és hatékony megoldást nyújt minden öntözési igényedre. Ideális kutakból és tartályokból történő nagy nyomású és gyakorlatilag zajtalan öntözésre; a szivattyú teljes körű megoldást kínál a gondtalan vízkitermelésre akár nagy mélységekből is.
Több esőztetőt szeretnél egyidőben üzemeltetni? A Merülő nyomószivattyú 5900 l/óra teljesítményével és 3,5 bar üzemi nyomásával három nagy esőztető egyidejű használatát is lehetővé teszi. A praktikus szivattyú átmérője 149 mm, ezért akár 150 mm átmérőjű kutakhoz is használható. A csomagban megtalálható, hozzá illő tartozékok az alábbiak: 20 m hosszú rögzítő kötél és 15 m csatlakozókábel, hogy elegendő helyed legyen a telepítéskor.
A Merülő nyomószivattyú 5900/4 inox maximális élettartamát szolgálja a robusztus rozsdamentes acél ház és a rozsdamentes acél csatlakozás. Ez védi a szivattyút a víz alatti használat során, miközben stabilitást nyújt.
Amennyiben lerakódás alakul ki a tartály alján, a termék kiegészíthető az Úszó visszafolyásgátlóval, amellyel egyedi és rugalmas szivattyút kapunk. Egyéb esetben a nagy teljesítményű és egyszerűen tisztítható szűrő lesz a segítőtársad: gondoskodik arról, hogy a szivattyú és a kapcsolódó termékek ne tömődjenek el és ne sérüljenek.
Az úszókapcsoló megbízható védelmet nyújt, ha a tároló kiürül: ilyen esetben védi a gépet a szárazüzem ellen, amely egyébként tönkretenné a szivattyút. A be- és kikapcsolási szintet igényeid szerint beállíthatod. Ezt a funkciót ki is lehet kapcsolni: kipattintva a kapcsolót manuálisan vezérelheted felügyelet mellett, például egy főkapcsolóval. A beépített visszacsapó szelep gondoskodik az azonnali és igen gyors vízellátásról. Az esőztetőrendszer például azonnal üzemelni kezd a ventiláció zavaró hanghatásai nélkül.
Erőteljes, megbízható és tartós Merülő nyomószivattyút keresel, amely minőségi anyagokból készült? A GARDENA átfogó 40 éves tapasztalattal rendelkezik a szivattyúk fejlesztése és gyártása terén. Ezt jelzi a kiterjesztett, 40 havi szavatosság – amelyhez mindössze online kell regisztrálnod a vásárlásod.

Műszaki adatok:

- Teljesítmény900 W
- Max. szállított vízmennyiség5900 l/h
- Max nyomás3.5 bar
- Max. merülési mélység12 m
- Max. szállítási magasság head35 m
- Folyadék max. hőmérséklete35 °C
- Kábel hossza15 m
- Tápkábel típusaH07 RNF
- Elektromos védelmi osztályIP X8



FOGYASZTÓI GARANCIA:

A fogyasztói szerződés keretében, bruttó eladási árhoz igazodva, az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet alapján a jótállás időtartama:
a) 10 000 forintot elérő, de 250 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén két év,
b) 250 000 forint eladási ár felett három év.
10.000 forintot el nem érő áru fogyasztási cikkre nincs jótállási kötelezettség.

Fentiektől eltérően a gyártó többletkötelezettséget vállalhat a jótállási időtartam vonatkozásában.
Fogyasztó csak természetes személy lehet. Cég vagy bármilyen más szervezet nem minősül fogyasztónak.


Nettó: 77 163 Ft

Bruttó: 97 997 Ft

Állapot: rendelhető (5-8 nap)


Szállítási információkFizetési feltételek

Hasonló termékek

Gardena 5900/4 inox merülő-nyomószivattyú

Gardena 5900/4 inox merülő-nyomószivattyú
Állapot: rendelhető (5-8 nap)
Nettó
77 163 Ft
Bruttó
97 997 Ft