Infolex Webshop

NEDIS SmartLife 3 az 1-ben Légkondicionáló Wi-Fi 9000 BTU 80 m3 Párátlanítás Android / IOS Energia osztály: A 3-sebesség

Gyártó: Nedis
Garancia: 2 év
Cikkszám: IX176672

A Nedis® SmartLife 3 az 1-ben, WIFI funkcióval rendelkező 9000 BTU légkondicionáló a legjobb megoldás a forró nyári napokra és éjszakákra. Az iroda, a nappali vagy a hálószoba hőmérsékletének csökkentése nélkül egyszerűen lehetetlen elviselni a forróságot. Ez teljesen nyilvánvaló azokban a hosszú kánikulai időszakokban, amik a nyáron várhatók. A Nedis Intelligens Mobil Légkondicionálóval megelőzheti az álmatlan éjszakákat és kellemesen lehűtheti az irodáját. Ez az intelligens és energiahatékony légkondicionáló akár 80 m3-es helyiségek hűtésére is alkalmas.

Távirányítható az ingyenes Nedis SmartLife alkalmazással
Csatlakoztassa az intelligens mobil légkondicionálót WiFi-hálózatához, és töltse le a Nedis SmartLife alkalmazást. Az alkalmazás használatával távolról is könnyedén vezérelheti a légkondicionálót, de a Google Asszisztens vagy az Amazon Alexa segítségével hangaktiválást is használhat. A légkondicionálóhoz alapfelszereltségként távirányító is tartozik. Így nem kell többé szükségtelen lépéseket tennie ahhoz, hogy lehűljön. Állítsa be a kívánt hőmérsékletet, és a légkondicionálás gondoskodik annak eléréséről! Nem elérhető a WIFI-kapcsolat egy ideig? Ne aggódjon, mert ebben az esetben használhatja a légkondicionáló vezérlőpanelét.

Mobil
Az egyik helyiség már lehűlt a kívánt hőmérsékletre? Akkor a kerekekkel rendelkező légkondicionálót egyszerűen áttolhatja a következő helyiségbe. A 150 mm átmérőjű mellékelt levegőtömlő a meleg levegő eljuttatására is alkalmas. A légkondicionálóhoz külön tartozékként megvásárolható egy második ablaktömítés-készlet, melynek segítségével egy másik helyiségben is egyszerűen kivezetheti a tömlőt a kültérre. A nagy teljesítményű légkondicionáló minden helyiségben hűt, szellőztet és páramentesít! Ennél egyetlen más ventilátor sem tud többet nyújtani!

Hasznos funkciók
A stílusos és kompakt kialakítású Nedis SmartLife mobil légkondicionáló kikapcsolás-időzítő funkcióval és alvó üzemmóddal is rendelkezik. Könnyen karbantartható és ideális módon tárolható a nyári szezon végén, így biztos lehet benne, hogy még a nyárvégi hőhullámok alatt is biztosítani tudja a kellően hűvös hőmérsékletet.

Jó tudni
Mindig hagyjon 50 cm-t a készülék, valamint a környező falak és tárgyak között.




FOGYASZTÓI GARANCIA:

A fogyasztói szerződés keretében, bruttó eladási árhoz igazodva, az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet alapján a jótállás időtartama:
a) 10 000 forintot elérő, de 250 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén két év,
b) 250 000 forint eladási ár felett három év.
10.000 forintot el nem érő áru fogyasztási cikkre nincs jótállási kötelezettség.

Fentiektől eltérően a gyártó többletkötelezettséget vállalhat a jótállási időtartam vonatkozásában.
Fogyasztó csak természetes személy lehet. Cég vagy bármilyen más szervezet nem minősül fogyasztónak.


Nettó: 146 515 Ft

Bruttó: 186 074 Ft

Állapot: rendelhető (5-8 nap)


Szállítási információkFizetési feltételek

Hasonló termékek