Infolex Webshop

NEDIS SmartLife Párátlanító Wi-Fi 30 l/Nap Párátlanítás / Folyamatos / Száraz szennyes / Szellőztetés Apple Store / Goog

Gyártó: Nedis
Garancia: 2 év
Cikkszám: IX196343

A Nedis páramentesítő naponta akár 30 liter* nedvességet képes kivonni a levegőből. Éppen ezért ez a legjobb módja annak, hogy megakadályozza a penészedést és csökkentse otthona nedvességtartalmát.
A mindennapokban általában 50–70%-os relatív páratartalom javasolt. Vannak olyan helyek, ahol magasabb vagy alacsonyabb a páratartalom, ilyenek lehetnek például a pincék, a fürdőszobák vagy a nem megfelelően szigetelt helyiségek.

A páramentesítő négy különböző üzemmódja gondoskodik róla, hogy a felhasználó minden igényét kielégítse:
– Páramentesítés: az állítható higrosztát egy előre beállított páratartalomszinten tartja a helyiséget
– Folyamatos: a páramentesítő alacsony ventilátorsebesség mellett folyamatosan működik
– Mosott ruhák szárítása: a nedves ruházat száradási folyamatának felgyorsítása érdekében a legnagyobb sebességen folytatja a páramentesítést
– Szellőzés: a páramentesítő ventilátorként működik, kellemes légmozgást biztosít a levegő páramentesítése nélkül.
Két sebességbeállítással rendelkezik, hogy minden beállításhoz tökéletes levegőáramlást biztosítson.

Amikor a víztartály megtelt, a páramentesítő értesítést küld, és mindaddig szünetelteti a páramentesítési folyamatot, amíg ki nem ürítik a víztartályt. A mellékelt leeresztőtömlő segítségével biztosíthatja a páramentesítő állandó ürítését.

Az időzítő beállítható úgy, hogy a beállított idő elteltével (1 és 24 óra között állítható) automatikusan kikapcsoljon a páramentesítő.

A páramentesítő tetejére szerelt átlátszó LED-kijelzőről egyetlen gombnyomással könnyedén szabályozhatja az összes beállítást. A páratartalom szintjét egy szempillantás alatt ellenőrizheti a páratartalom-jelző fény segítségével.

Csak csatlakoztassa otthoni Wi-Fi hálózatához, és működtesse a Nedis SmartLife alkalmazással (iOS és Android) vagy magán a páramentesítőn található gombokkal. A hangvezérlést is támogatja az Alexa és a Google Asszisztens használatával.

Az alkalmazás segítségével beprogramozhatja az időzítőt, intelligens forgatókönyvet állíthat be, sőt, még a hőmérséklet- és páratartalom-előzményeket is nyomon követheti.

* 30 °C-os környezeti hőmérséklet és 80%-os relatív páratartalom mellett. A valós páramentesítési teljesítmény az aktuális hőmérséklettől és páratartalomtól függ.




FOGYASZTÓI GARANCIA:

A fogyasztói szerződés keretében, bruttó eladási árhoz igazodva, az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet alapján a jótállás időtartama:
a) 10 000 forintot elérő, de 250 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén két év,
b) 250 000 forint eladási ár felett három év.
10.000 forintot el nem érő áru fogyasztási cikkre nincs jótállási kötelezettség.

Fentiektől eltérően a gyártó többletkötelezettséget vállalhat a jótállási időtartam vonatkozásában.
Fogyasztó csak természetes személy lehet. Cég vagy bármilyen más szervezet nem minősül fogyasztónak.


Nettó: 104 188 Ft

Bruttó: 132 319 Ft

Állapot: rendelhető (5-8 nap)


Szállítási információkFizetési feltételek

Hasonló termékek