Infolex Webshop

Gigabyte GeForce GTX 1050 Ti OC 4G (GV-N105TOC-4GD) 4GB GDDR5 videokártya

Gyártó: Gigabyte
Garancia: 3 év
Cikkszám: IX41123

Gigabyte GeForce® GTX 1050 Ti OC 4G (GV-N105TOC-4GD) 4GB videokártya

  • GeForce® GTX 1050 Ti GPU
  • Integrált 4GB GDDR5 128bit memória
  • WINDFORCE 2X Blade Fan Dizájnnal
  • Támogatja akár a 8K-s kijelzőket is 60Hz-en

Magórajel:

  • Boost: 1455 MHz / Alap: 1341 MHz OC-módban
  • Boost: 1430 MHz / Alap: 1316 MHz Gaming-módban

Game Ready
Extrém teljesítmény, forradalmi élmény, tökéletesre csiszolt hardver: a Game Ready GeForce GTX 10-es szériás videokártyák méltán piacvezetők.

A legújabb architektúra
Tapasztald meg a lélegzetelállító sebességet nagyfelbontású játékok alatt egy NVIDIA PascalTM  GPU-val, ami a valaha készült legmodernebb grafikus chip.

Kiváló játékélmény
Gyors és egyszerű hozzáférés az NVIDIA Game Ready driverekhez, hogy minden gamer valódi gaming PC-vé varázsolhassa számítógépét és a legújabb játékok is száguldjanak.

WindForce 2 hűtőrendszer
A WINDFORCE 2X hűtőrendszer két darab, 80 mm-es, egyedi lapátokkal szerelt ventilátorral működik, a félpasszív 3D aktív ventilátorvezérléssel pedig hatékonyan, mégis csendben tartja hidegen videokártyánkat.

80mm egyedi ventilátorlapát-dizájn
A légáramlatot elválasztja a háromszög-alakú lapátél, a megvezetett, 3D-s sávok a lapátokon pedig javítják az áramlás sebességét.

3D Aktív Ventilátor
A grafikuskártyán a félpasszív ventilátorok kikapcsolva maradnak, amíg a GPU terhelése vagy hőmérséklete nem éri el a beállított szintet. A videokártya tetején látható LED-jelzőfény mutatja a hűtés aktuális állapotát.

Egykattintásos Szuper-tuning
Egy szimpla kattintás az XTREME Engine utility-ben és a gamerek könnyedén tuningolhatják kártyájukat, hogy elérjék a legtöbbet követelő játékok hardverigényét is, ráadásul ehhez előtanulmányokra, pilótavizsgára sincsen szükség, plusz megspórolják a manuális hangolásra elvesztegetett időt is.

Ultra Hűtés
Az alacsony RDS(on) MOSFET-ek speciálisan úgy lettek tervezve, hogy alacsonyabb kapcsolási ellenállás mellett gyorsabban működjenek és egészen alacsony hőtermelést produkáljanak.

Alacsony teljesítményveszteség
A speciális fém tekercsek sokkal tovább képesek megtartani a töltést, mint a hagyományos vasmagos tekercsek nagy frekvencián. Ezáltal csökken a feszültségveszteség és az EMI interferencia.

Hosszabb élettartam
A szilárdtest kondenzátorok jobb töltésmegtartás és vezetés mellett javítják a teljesítményt és jelentősen jobb élettartamot biztosítanak.

Intuitív XTREME Engine Segédprogram
Órajelek, feszültségszint, ventilátor-vezérlés, fogyasztási szint és minden egyéb monitorozható és finomhangolható valós időben a saját igényeid szerint ezen a barátságos kezelőfelületen keresztül.

https://www.gigabyte.com/hu/Graphics-Card/GV-N105TOC-4GD-rev-10-rev11-rev12


A termék jelenleg nem rendelhető!


Szállítási információkFizetési feltételek

Hasonló termékek

Asus DUAL-GTX1650-O4GD6-P-EVO

Asus DUAL-GTX1650-O4GD6-P-EVO
Állapot: rendelhető (5-8 nap)
Nettó
57 767 Ft
Bruttó
73 364 Ft

Zotac GeForce GTX 1650 4GB DDR6 AMP Core

Zotac GeForce GTX 1650 4GB DDR6 AMP Core
Állapot: rendelhető (5-8 nap)
Nettó
56 629 Ft
Bruttó
71 919 Ft