Infolex Webshop

Apple iPhone 3G/3GS/4/4S/5/5S/5C/SE/6/6S eredeti távirányítós, sztereó headset mikrofonnal - MD827ZM/A - MNHF2ZM/A - feh

Gyártó: Apple
Garancia: 1 év
Cikkszám: IX46127

Áttekintés

A hagyományos kerek fülhallgatókkal szemben az Apple EarPods formáját az emberi fül adottságaihoz alakítottuk ezért bármilyen más fülhallgatóhoz képest sokkal többen találják.
Az Apple EarPods belsejében rejtőző hangszórók tervezésüknél fogva a maximumot nyújtják hangkibocsátásban miközben minimálisra csökkentik a hangveszteséget így kiváló hangzást biztosítanak.

Az EarPods beépített távvezérlővel is rendelkezik így kényelmesen a vezetéken keresztül állíthatod be a hangerőt vezérelheted a zene- és videólejátszást valamint fogadhatsz illetve szakíthatsz meg telefonhívásokat.

Kiemelt jellemzők

- Apple-tervezésű tartozék
- Mélyebb teltebb basszus
- Fokozott védelem a verejték és a víz ellen
- Zene- és videolejátszás vezérése
- Hívásfogadás és -befejezés

A doboz tartalma

EarPods 3.5 mm-es fejhallgató-csatlakozóval

Technikai adatok

- távvezérlővel és mikrofonnal

Rendszer-követelmények kompatibilitási információ

A távvezérlő és a mikrofon használatát az összes iPod iPhone és iPad támogatja (de nem minden típusnál használható a hangerőszabályozási funkció). A hangátvitel az összes iPod-modellel működik.
A használathoz szükséges szoftververziók: negyedik generációs iPod nano 1.0.3. iPod classic (120 GB) 2.0.1. második generációs iPod touch 2.2 vagy újabb.

Nettó: 9 921 Ft

Bruttó: 12 600 Ft

Állapot: rendelhető (5-8 nap)


Szállítási információkFizetési feltételek

Hasonló termékek