Infolex Webshop

Wacom One 13,3 Pen Display digitális rajztábla (DTC133W0B)

Gyártó: Egyéb
Garancia: 2 év
Cikkszám: IX85381

ÁTTEKINTÉS
A Wacom One minden olyan funkcióval és szolgáltatással rendelkezik, melyek a digitális alkotói élet kiteljesítéséhez kellhet. A 13,3 collos kijelzőn ugyanolyan könnyedséggel dolgozhatunk a mellékelt toll segítségével, mint hagyományos papíron, hagyományos rajzeszközökkel. A Wacom One kompatibilis a legtöbb elterjedt digitális tollal, így nem kell elhagynunk a már megszokott eszközeinket.

FUNKCIÓK
Az új Wacom One Pen azonnal a kedvenc kreatív eszközünk lesz. Érzékeny és reszponzív stylus, mellyel öröm a munka.

- 4096 szintű nyomásérzékenység
- Vezeték és elem nélküli működés
- Személyre szabható funkciógomb

Kötődés a vászonhoz: A Wacom Cintiq One full HD felbontású 13 collos LCD kijelzővel rendelkezik. A nagy (72%-os NTSC) színhűségének köszönhetően nyomtatásban is azt fogjuk viszont látni, amit a kijelzőn. De a kötődés nem csak képi értelemben értendő. A készülék üvegfelülete pont a kellő ellenállást tanúsítja a tollal szemben, így olyan érzetet ad, mintha valódi tollal dolgoznánk valódi papíron.

Bamboo Paper: Egy app, amivel jegyzetfüzetté alakíthatjuk a mobileszközünket, és ami tökéletes kiegészítője a Bamboo Tip-nek. Az elmentett jegyzeteket könnyedén szerkeszthetjük és kiegészíthetjük a Bamboo Paper-rel. A könnyebb megosztás és szinkronizálás érdekében, a Bamboo Paper is hozzáférést kap az InkSpace felhő alapú szolgáltatásaihoz.

Alkotásra tervezve: A kreatív szakemberek mindig időszűkében vannak, ezért a Wacom One számos, a produktivitást segítő megoldással rendelkezik. A számítógépünkhöz - Mac  vagy Windows PC - pedig USB kábelen keresztül kapcsolódik, így nincs szükség külön táp és monitor kábelre se.

Clip Studio Paint Pro: A Wacom One mellé hat hónap ingyen hozzáférés jár a CELSYS Clip Studio Paint Pro-hoz, mellyel csodálatos rajzokat és festményeket készíthetünk.

Adobe Premiere Rush CC: A Wacom One mellé két hónap Adobe Premiere Rush CC előfizetés is jár. Az alkalmazás intuitív felhasználói felületén 4 video és 3 audio sáv áll a felhasználók rendelkezésére a kisebb filmes projektek elkészítéséhez. A professzionális Motion Graphics sablonokkal kiválló minőségé filmeket hozhatunk létre, amiket rögtön fel is tölthetünk a kedvenc közösségi oldalunkra.

Adobe Fresco: Az Adobe Fresco olyan művészeknek készült, akiknek már természetes a stylus használata a rajzok és a festmények létrehozásához. Az Adobe Fresco-ban a kedvenc Photoshop ecsetek mellett precíz vektoros és korszerű Adobe Live ecsetek is a rendelkezésünkre állnak. A Wacom One tulajdonosok a regisztráció után értesítést kapnak az Adobe Fresco megjelenéséről és arról, hogy mikor aktiválhatják a 6 hónapra szóló előfizetést.

Közelebb az alkotáshoz: Ha kompakt méretű vásznakon szeretünk dolgozni, a Wacom One a tökéletes választás. Pehelykönnyű és könnyedén szállítható készülék, mely ideális rajzolásra és vázlatok készítésére.

Specifikációk

Méret: 225 x 357 x 14,6 mm
Súly: 1 kg állvány nélkül
Képernyő átmérő 33,8 cm
Technológia: IPS HD
Felbontás: 1920 x 1080
Megjeleníthető színek száma: 16,7 millió
Képarány: 16:9
Kompatibilitás: Windows és Mac
Garancia: 2 év


A termék jelenleg nem rendelhető!


Szállítási információkFizetési feltételek

Hasonló termékek

Wacom Intuos Pro Medium 2017 digitális rajztábla (PTH-660-N)

Wacom Intuos Pro Medium 2017 digitális rajztábla (PTH-660-N)
Állapot: rendelhető (5-8 nap)
Nettó
162 025 Ft
Bruttó
205 772 Ft