Infolex Webshop

NEDIS SmartLife kültéri kamera 4G Full HD 1080p Dönthető billenthető IP65 Felhőalapú Tárolás (opcionális) / microSD (nem

Gyártó: Nedis
Garancia: 1 év
Cikkszám: IX214113

Ez a Nedis SmartLife Full-HD újratölthető pásztázó és dönthető kültéri kamera lehetővé teszi, hogy lássa, mi történik a háza körül, akár arról hogy közvetlen veszély fenyegeti-e, vagy egyszerűen csak teljesen biztonságban szeretné érezni magát. Ez a 4G kamera nagy rugalmassággal rendelkezik. Támogatja a 4G LTE mobilhálózatot, így ideális, ha nincs Wi-Fi kapcsolat. Emellett napelemmel és akkumulátorral van felszerelve, így akkor is működni fog, ha a közelben nincs konnektor. Vízálló házának (IP65) köszönhetően az intelligens kamera védve van a víztől, ezért gond nélkül felszerelhető egy külső homlokzatra. Ez ideális kamerává teszi vidéki házakhoz, építkezésekhez stb. lehetővé teszi, hogy figyelemmel kísérje vagyonát, és bármilyen hangot vagy mozgást rögzítsen, akár otthon, akár úton van. A Nedis SmartLife alkalmazás értesíti Önt mozgás esetén, így időben beavatkozhat.

Akkumulátorral működik
Miután feltöltötte a kamerát, készen áll arra, hogy biztonsági kameraként használja, vagy szorosan figyelemmel kísérje a holmiját. A felvételek számától függően egyetlen töltéssel néhány hónapig tarthat. Átlagosan napi 5 esemény rögzítésekor az akkumulátor 20 napig tart. De a napelemmel kombinálva az akkumulátor mindig fel lesz töltve. Ezt befolyásolhatja a hőmérséklet.

Full HD felbontás
A Nedis SmartLife alkalmazáson keresztül valós időben figyelhet és reagálhat mindenre, amit lát. A 350°-os elforgatás és a 70°-os döntés nagyobb rugalmasságot biztosít a tökéletes kép eléréséhez. A micro SD nyílásnak köszönhetően a felvételeket micro SD kártyán tárolhatja 128 GB-ig (nem tartozék). Full HD felbontásban (1920x1080 pixel) rögzít a rögzített képek teljes tisztasága érdekében. Lehetőség van arra is, hogy a videóanyagot az alkalmazásunkba mentse egy felhőalapú megoldáson keresztül (előfizetéses alapú).

Reagál a mozgásra
A kamera reagál a mozgásokra, így amikor valaki elhalad a 4G kamera mellett a 120 fokos látómezőben, akkor reagál. Az AI Human Motion Detection funkciónak köszönhetően elemzi a személyek alakját, lehetővé téve, hogy úgy állítsa be, hogy csak az emberek mozgását érzékelje, megkímélve magát a felesleges riasztásoktól. Ha akarja, automatikusan elindítja a felvételt, és emellett push értesítést kap okostelefonjára. Az értesítések felugró üzenetként jelennek meg okostelefonján anélkül, hogy meg kellene nyitnia az alkalmazást. Ez azt jelenti, hogy azonnal tájékoztatjuk, és nagyon gyorsan tud reagálni. A többfelhasználós funkció lehetővé teszi, hogy akár több ember is hozzáférjen egyszerre a kamerához.

Éjszakai látás
A kamera még éjszaka is tisztán lát, mivel a színes éjjellátó funkció kb. 10,0 méteres hatótávolságot kínál. A kamera reflektor funkcióval rendelkezik, hogy éjszaka lássa a színeket a 4 db továbbfejlesztett IR LED-nek és a 4 db spotlámpáknak köszönhetően.

Kétirányú kommunikáció
A 4G kamera zajszűréssel ellátott mikrofonnal és hangszóróval van felszerelve. A kétirányú hangkommunikáció tökéletesen működik, hogy beszéljen valakivel, aki a 4G kamera közelében van. Így akkor is beszélhet vele, amikor nincs otthon. A kamera 120°-os széles látószögű kameralencsével rendelkezik. Ez nagyon nagy megfigyelési sugarat tesz lehetővé. Emellett a kamera támogatja a riasztási és sziréna funkciót is a behatolók elrettentésére.

Könnyen beállítható
A 4G kamera külső antennával van ellátva a 4G vezeték nélküli jel javításához. A kamera újratölthető akkumulátorokon keresztül kapja az áramot, vagy a mellékelt napelemmel tölthető. Ezért akkor is beállíthatja a 4G kamerát, ha nincs hálózati aljzat a közelben. A fali, mennyezeti kameratartó a kamera elhelyezéséhez a ház falához tartozék, továbbá egy heveder is, amellyel például a kamerát egy fához rögzítheti.

A Nedis SmartLife-ról
A Nedis SmartLife termékek könnyen telepíthetők, és közvetlenül a hálózatba integrálódnak. Fedezze fel a termékek széles és folyamatosan bővülő választékát - például izzókat, kapcsolókat, aljzatokat


Nettó: 55 814 Ft

Bruttó: 70 884 Ft

Állapot: rendelhető (5-8 nap)


Szállítási információkFizetési feltételek

Hasonló termékek