Infolex Webshop

Kica MASSZÁZSPISZTOLY (FY2956)

Gyártó:
Garancia: 2 év
Cikkszám: IX220531

A KiCA Pro a legfejlettebb készülék a FeiyuTech vezeték nélküli masszírozók családjában. 2 mozgó fejjel rendelkezik, amelyekkel még hatékonyabban érheti el izmait és szöveteit az optimális regenerálódás, valamint a megkönnyebbülés, a relaxáció és a stresszoldás érdekében. Az érintőképernyő lehetővé teszi a készülék teljesítményének kényelmes beállítását, a 3 intelligens munkamód közötti váltást, valamint a tematikus fizioterápiás csomagok használatát, amelyek differenciált masszázsokat kínálnak a különböző testrészekhez (sport, egészség, szabadidő és irodai munka). A masszírozó készülékkel együtt a készletben speciális szilikonpárnákat is talál, amelyek lehetővé teszik, hogy a kezeléseket jobban hozzáigazítsa az egyedi igényekhez. Mindent egy robusztus, ergonomikus rekeszekkel ellátott, cipzáras tokban szállíthat.

Fő termékjellemzők

  • professzionális vibráló masszírozó kettős fejjel
  • érintőképernyő a készülék kényelmes működtetéséhez
  • 3 pár cserélhető szilikonfej a különböző masszázstechnikákhoz igazodva
  • 3 különböző munkamód (gyúrás, vibráció és pontszerű simítások)
  • 4 tematikus fizioterápiás programcsomag, amelyek a különböző testrészek differenciált masszírozását kínálják (sport, egészség, szabadidő és irodai munka)
  • pontos mozdulatok és masszázstechnikák
  • precíz, 10 mm-es tartományba nyúló fejmozgások
  • intelligens algoritmusok, amelyek a masszírozó optimális munkáját vezérlik
  • kefe nélküli motor, amely lehetővé teszi a 130 N maximális teljesítmény elérését
  • egyetlen feltöltéssel akár 20 óra működés
  • csendes és diszkrét működés (a motor maximális hangja 60 dB)

Két fej jobb, mint egy!
A FeiyuTech KiCA Pro vibrációs masszírozó forradalmi kialakítása lehetővé teszi, hogy még nagyobb pontossággal érje el az izmokat és a szöveteket, megkönnyebbülést, relaxációt és feszültségmentesítést biztosítva, függetlenül a napi tevékenységektől. Az intelligens algoritmusok által vezérelt két mozgatható fej lehetővé teszi, hogy az intenzitást tökéletesen az Ön egyedi igényeihez és a kiválasztott testrészekhez igazítsa. A FeiyuTech KiCA Pro még nagyobb pontosságot és egyedülálló új masszázstechnikákat biztosít, amelyeket egyetlen fejjel nehezebb lenne végrehajtani.

Kényelmes működés a képernyőn
A KiCA Pro az első olyan vibrációs masszírozó a FeiyuTech családban, amely precíziós érintőképernyővel rendelkezik, amely lehetővé teszi a gyors és kényelmes üzemmódváltást, az előre beállított fizioterápiás programok kiválasztását, a teljesítmény beállítását és az akkumulátor töltöttségi állapotának ellenőrzését. A „kedvencek” fülnek köszönhetően másodpercek alatt elindíthatja az Ön számára legfontosabb, az igényeinek megfelelően előre beállított üzemmódokat.

4 tematikus fizioterápiás program
A KiCA Pro 2 fejmasszírozóból még többet ki lehet hozni, ezért a FeiyuTech professzionális fizioterapeutákat kért fel, hogy segítsenek speciális programokat kidolgozni a készülékhez. Az érintőképernyő segítségével pillanatok alatt kiválaszthatjuk az előre meghatározott beállítások speciális készletét 4 kategóriára osztva: sport, egészség, szabadidő és irodai munka. A készülék a kiválasztott igényekhez igazítja a teljesítményét, Önnek pedig csak annyi a dolga, hogy a fejeket a test megfelelő helyére helyezze!

3 változatos műkö




FOGYASZTÓI GARANCIA:

A fogyasztói szerződés keretében, bruttó eladási árhoz igazodva, az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet alapján a jótállás időtartama:
a) 10 000 forintot elérő, de 250 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén két év,
b) 250 000 forint eladási ár felett három év.
10.000 forintot el nem érő áru fogyasztási cikkre nincs jótállási kötelezettség.

Fentiektől eltérően a gyártó többletkötelezettséget vállalhat a jótállási időtartam vonatkozásában.
Fogyasztó csak természetes személy lehet. Cég vagy bármilyen más szervezet nem minősül fogyasztónak.


Nettó: 100 307 Ft

Bruttó: 127 390 Ft

Állapot: rendelhető (5-8 nap)


Szállítási információkFizetési feltételek

Hasonló termékek

Kica MASSZÁZSPISZTOLY (FY2877)

Kica MASSZÁZSPISZTOLY (FY2877)
Állapot: rendelhető (5-8 nap)
Nettó
100 307 Ft
Bruttó
127 390 Ft

Kica MASSZÁZSPISZTOLY (FY2956)

Kica MASSZÁZSPISZTOLY (FY2956)
Állapot: rendelhető (5-8 nap)
Nettó
100 307 Ft
Bruttó
127 390 Ft