Infolex Webshop

Logitech ConferenceCam Group webkamera (960-001057)

Gyártó: Logitech
Garancia: 3 év
Cikkszám: IX53386

Logitech ConferenceCam Group webkamera
(960-001057)

Elérhető áru videokonferencia közepes és nagy méretű tárgyalókba

  • Minden részlet HD minőségű videón és 10-szeres nagyításban is megtekinthető
  • A legtöbb megbeszélésszervező és videokonferencia-alkalmazással használható
  • Kristálytiszta hang akár 20 résztvevőig

Tökéletes nagyobb helyiségekhez
A GROUP, amely egy 14–20 főre méretezett videokonferencia-megoldás magas minőségű HD képet és kristálytiszta hangot biztosít, mellyel bármely tárgyalóból videokonferencia-színhely válhat. Az olyan fejlett szolgáltatásokkal mint az akusztikus visszhangszűrés, zajcsökkentő technológia és intuitív vezérlés, most minden eddiginél könnyebb embereket bevonni a beszélgetésbe.

A Plug-and-play egyszerűsége
Az USB-s plug and play technológiával a Logitech GROUP szempillantás alatt telepíthető és használható. Csatlakoztassa a GROUP eszközt USB-csatlakozással egy számítógéphez vagy laptophoz a konferenciateremben, és kész is van. Bármely videokonferencia-szoftverrel használhatja – azokkal is, amelyeket már most is használ. Minőségi hanghívások bonyolításához párosítsa eszközét Bluetooth® vezeték nélküli technológiával a GROUP kihangostítóhoz.

A kiegészítők rugalmasságot biztosítanak
A rendszert a helyiség elrendezéséhez és méretéhez igazíthatja. Rögzítse a kamerát asztalon, állványon vagy a falon. Az opcionális kiegészítő mikrofonok a hangfelvételi távolságot 8,5 méterre (28 láb) növelhetik. Egy opcionális 10 méteres (33 láb) vagy 15 méteres (49 láb) kábellel növelheti a kihangosító vagy a kamera elhelyezési lehetőségeit.

Nagy felbontású videó
Hozza fókuszba a megbeszéléseket a GROUP prémium objektívjeivel, a 10x-es veszteségmentes nagyítással és a 1080p/30 HD-felbontással. A pásztázás/döntés és nagyítás funkciókkal tökéletesen összpontosíthat a bemutatótáblákra teljes részletgazdagsággal és olvashatósággal. A GROUP 90 fokos látótere ideális közepes és nagyobb konferenciatermekhez, a motorizált pásztázás és döntés pedig lehetővé teszi a faltól falig, menyezettől padlóig történő közvetítést.

Természetes hang
A GROUP kétirányú kihangosítójával a fogadott és a közvetített hang egyaránt részletgazdag, tiszta és jól érthető mindenki számára. Az akusztikus visszhangszűrő és zajcsökkentő technológia természetes hangzásúvá teszi a beszélgetést, illetve csökkenti a visszaverődést és a háttérzajt is.

Kihangosító Bluetooth-technológiával
Hallani és hallatszani – tisztán és élethűen. A GROUP kétirányú hangátvitelt biztosító kihangosítója a négy irányítatlan mikrofonnal 360°-os hangrögzítést biztosít. A beamforming technológia egy 3 méteres (10 láb) sugarú körben rögzíti a hangokat, miközben csökkenti a gépelési és egyéb zavaró zajok mértékét. A GROUP az okostelefonjával vagy táblagépével is párosítható, hogy mobil alkalmazásoknál és konferenciahívásoknál is élvezhesse a rendkívüli hangzást és hangerőt.

Üzleti célokra minősítve
A GROUP USB-csatlakozást biztosít Plug and Play technológiával a tárgyalótermi számítógépekhez, továbbá Skype for Business minősítésű, Microsoft Cortana® és Cisco Jabber™ kompatibilis, továbbá bővített integrációt biztosít a BlueJeans, Broadsoft, LifeSize Cloud, Vidyo és Zoom szolgáltatásokhoz. Ha a kedvenc alkalmazása képes felismerni egy webkamerát, akkor használhatja a GROUP termékkel.

Kényelmesen elérhető kezelőszervek
A GROUP kihangosítóján kényelmesen dokkolható a távirányító, továbbá rendelkezik LCD-s állapotjelző kijelzővel és fizikai gombokkal, többek közt a hang elnémításához, a hangerő szabályozásához, a kamera mozgatásához.

Rendelkezésre álló kiegészítő mikrofonok
Növelje a GROUP videokonferencia-rendszer hatótávolságát a Logitech Group kiegészítő mikrofonokkal. Ültessen le akár 20 embert egy terembe, és biztosítsa, hogy mindenki hallható legyen. Egyszerűen csatlakoztassa a mikrofonokat a GROUP kihangosító alján – A rendszer automatikusa felismeri és beállítja őket. A jelzőfény visszajelzést ad arról, amikor a mikrofon el van némítva, amikor aktív hívás van folyamatban, továbbá amikor a Bluetooth-párosítási folyamat megkezdődött.

Némítás biztonsággal
A kihangosítón, távirányítón és opcionális kiegészítő mikrofonokon található gombokkal a GROUP segít, hogy egyes dolgokat diszkréten beszélhessenek meg. Némított állapotban a GROUP LED állapotjelzője vörösen világít – így ez az állapot mindenki számára nyilvánvaló lehet a teremben.

Könnyed kábelezés
A GROUP kis méretű elosztó hubja leegyszerűsíti a kábelezést, és használatával könnyebb elrejteni a vezetékeket kábelcsatornákban vagy az asztalok alatt. A kombinált adatátvitel és tápellátás biztosítja, hogy a kamera és a kihangosító egy-egy kábellel csatlakozik csupán. A mellékelt 5 méteres (16 láb) kábel kellő számú elhelyezési lehetőséget biztosít, az opcionális hosszabbító kábelekkel pedig ennek a hossznak a duplájátvagy a háromszorosát kínálják.

Frissítés helyben
A rendszeres belsővezérlőprogram-frissítések révén a Logitech folyamatosan fejleszti a GROUP által nyújtott videokonferencia élményt. A közelmúlt frissítései például jelentős fejlesztéseket tartalmaztak az automatikus visszhangszűrésben, továbbá növelték a beamforming és kétirányú teljesítményt is. Egy újabb ok, hogy miért is Logitech kínálja a legjobb értékű megoldást az iparban.

https://www.logitech.com/hu-hu/product/conferencecam-group


Nettó: 230 088 Ft

Bruttó: 292 212 Ft

Állapot: rendelhető (5-8 nap)


Szállítási információkFizetési feltételek

Hasonló termékek

Logitech ConferenceCam Group webkamera (960-001057)

Logitech ConferenceCam Group webkamera (960-001057)
Állapot: rendelhető (5-8 nap)
Nettó
230 088 Ft
Bruttó
292 212 Ft

EGY Logitech Rally Asztali Hub

EGY Logitech Rally Asztali Hub
Állapot: rendelhető (5-8 nap)
Nettó
238 974 Ft
Bruttó
303 497 Ft