Infolex Webshop

Logitech Rally UltraHD PTZ kamera (960-001227)

Gyártó: Logitech
Garancia: 3 év
Cikkszám: IX53389

Logitech Rally Ultra HD PTZ kamera
(960-001227)

Kiváló minőségű PTZ kamera Ultra HD felbontású képalkotó rendszerrel és automatikus kameravezérléssel

  • Az automatikus RightSense™ technológia jobb felhasználói élményt biztosít
  • A fejlett optika minden résztvevőről csodásan éles képet készít
  • Karcsú, formatervezett kialakítás minden professzionális tárgyalóterembe

Páratlan teljesítmény, kivételesen sokoldalú használat
A prémium minőségű, formatervezett dizájn és az Ultra HD felbontású képalkotó rendszer mellett a Rally kamera teszi teljessé a Logitech® különálló kameráinak kínálatát. A fejlett optikával és forradalmian új technológiákkal rendelkező Rally kamera prémium teljesítményre képes mindenféle adottságú professzionális tárgyalóteremben. Légyzümmögésnél is halkabb, mechanikus pásztázás/döntés/nagyítás, borotvaéles, 15-szörös HD-nagyítás, széles, 90°-os látótér, valamint nagy tudású, 4K-s érzékelő: nem csoda, hogy a Rally kamera minden jelenlévőről valóban elképesztő minőségű videofelvételt készít.

Stúdióminőségű videók
Az Ultra HD minőségű képalkotó rendszerrel felszerelt Rally kamera képe ragyogóan éles, színei káprázatosak, optikai pontossága elképesztő, és akár 4K felbontásra is képes. A Logitech RightLight™ technológia optimalizálja a fényegyensúlyt, hogy kiemelje az arcokat, és természetes hatású bőrtónusokat olvasson be tompa, homályos fényviszonyok mellett vagy akár hátsó megvilágításban is.

Karcsú, formatervezett kialakítás
A Rally kamera világszínvonalú Logitech optikával és 4K érzékelővel rendelkezik; prémium minőségű, formatervezett dizájnjának köszönhetően pedig minden professzionális környezetben megállja a helyét. A kívül matt fekete bevonattal és palaszürke fém élekkel rendelkező Rally kamera asztalra vagy háromlábú állványra helyezhető, illetve a mellékelt szerelvénnyel falra is rögzíthető. A plafonra szerelt Rally kamera észleli, ha fejjel lefelé áll; ilyenkor automatikusan korrigálja a kép tájolását és a kameravezérlést.

Mindenki jól és élesen látszik
A Logitech RightSight™ kameravezérlő automatikusan úgy irányítja és állítja be az objektívet, hogy a helyiség adottságaitól függetlenül kényelmesen be tudja fogni a résztvevőket. A továbbfejlesztett, a légyzümmögésnél is halkabb PTZ motor akadálymentesen vált az egyes beállítások között. 15-szörös HD-nagyítás, széles, 90°-os látótér, automatikus fókuszálás, kivételes minőségű videók: nem csoda, hogy minden jelenlévő valóban jól, optimális élességgel látszik a videofelvételeken.
A jövőben is elérhető marad: a RightSight technológia a Windows 10 rendszer kezdeti támogatásával is letölthető lesz.

Odafigyelés mások magánszférájára
Ha a Rally kamera nincs használatban, az optika alapértelmezés szerint „parkolóállást” vesz fel, azaz lefelé néz. Így mindenki biztosra veheti, hogy tétlen állapotban a kamera semmit sem követ figyelemmel a tárgyalóhelyiségben. Az optika a megbeszélés kezdetén a megadott állásba emelkedik, a megbeszélés végén pedig „leparkol”. Ha pedig a videót a megbeszélés közben lenémítják, piros színű állapotjelző fény jelzi, hogy ilyenkor képfelvétel sem készül.

Automatikus kameravezérlés
A Logitech RightSight™ kameravezérlő technológiája automatikusan úgy irányítja és állítja be az objektívet, hogy a helyiség adottságaitól függetlenül kényelmesen be tudja fogni a résztvevőket. Kényelmes, távirányított működés vagy kézi irányítás: a résztvevők mindig jól látszanak, és optimális minőségű felvétel készül róluk.

Fény- és színoptimalizálás
A széles dinamikai tartományú (WDR) Logitech RightLight™ technológia a tárgyak és felületek helyett az arcokra fókuszál, optimalizálja a fényegyensúlyt, valamint finombeállítja a színeket és a telítettséget – így minden bőrtónus esetén természetes lesz a végeredmény: egy olyan kiegyensúlyozott minőségű kép, amely előnyös fényben, alacsony tükröződés és halványabb árnyékok mellett ábrázolja a résztvevőket tompa, homályos fényviszonyok mellett vagy akár hátsó megvilágításban is.

Adaptív pásztázás, döntés és nagyítás
A légyzümmögésnél is halkabb PTZ motor a nagyítás mennyiségéhez viszonyítva állítja be a pásztázási vagy a döntési sebességet. Az eredmény: kicsinyítés közben gyorsabb kameramozgás a fókuszáláshoz, nagyítás közben pedig lassabb kameramozgás a képélesség fenntartásához.

Többféle felszerelési lehetőség
A Rally kamera asztalra helyezhető, a mellékelt szerelvénnyel falra rögzíthető, illetve külön megvásárolható MeetUp tévéállvánnyal VESA-kompatibilis kijelzőhöz is csatlakoztatható. A mennyezetre szerelt Rally kamera észleli, ha fejjel lefelé áll; ilyenkor automatikusan korrigálja a kép tájolását és a kameravezérlést. A Rally kamerán szabványos állványrögzítő pont is található a rugalmasság növelése érdekében.

4K minőségű felvételek és streamelés
A Rally kamerán 13 megapixeles képérzékelő is helyet kapott, amely akár 4K minőségben készít legfeljebb 30 képkocka/másodperc sebességű videókat; ez Ultra HD minőségű felvételek készítésére és streameléshez is elegendő. A fejlett 4K minőségű képalkotó rendszer megkapó minőségben készít ragyogóan éles videókat mind HD, mind Ultra HD felbontás mellett, ezenfelül pedig a színvisszaadása és az optikai pontossága is egyaránt lenyűgöző.

Egyszerű Plug-and-Play alapú működés
Egyszerű hálózati csatlakoztatás (az adott régiónak megfelelő dugvillákkal), valamint csatlakoztatás PC-hez, Machez és Chrome™ eszközökhöz USB-kapcsolattal. A Rally kamera UVC-/plug and play-kompatibilitása miatt gyakorlatilag minden olyan videokonferencia-szervező, -rögzítő és -közvetítő alkalmazással használható, amelyek támogatják az USB-csatlakozású kamerák használatát.

https://www.logitech.com/hu-hu/product/rally-ultra-hd-ptz-camera


Nettó: 364 619 Ft

Bruttó: 463 066 Ft

Állapot: rendelhető (5-8 nap)


Szállítási információkFizetési feltételek

Hasonló termékek

Logitech Rally UltraHD PTZ kamera (960-001227)

Logitech Rally UltraHD PTZ kamera (960-001227)
Állapot: rendelhető (5-8 nap)
Nettó
364 619 Ft
Bruttó
463 066 Ft