Infolex Webshop

Hoover ROBOTPORSZÍVÓ (HHP30C011)

Gyártó:
Garancia: 1 év
Cikkszám: IX109254

A H-PURIFIER 300 Wi-Fi-re csatlakoztatható Hoover légtisztító, amelynek célja az egyedi, intelligens légtisztítási élmény biztosítása: egyedülálló megoldás a légszennyező anyagok és a szezonális allergiák ellen a biztonságosabb és egészségesebb otthoni környezet megteremtéséhez. 290 CADR * (m3 / óra) sebességgel mindössze 20 perc alatt képes megtisztítani egy 20 négyzetméteres helyiség levegőjét.
* GB / T 18801-2015. A CADR (Clean Air Delivery Rate, tiszta levegő szállítási arány) a légtisztítók hatékonyságának mérésére szolgáló nemzetközi szabvány, amely az óránkénti kezelt levegő mennyiségét méri (m3 / óra).

POLLEN-ALLERGIA ÜZEMMÓD
Miután a H-PURIFIER 300 sikeresen csatlakozik a hOn alkalmazáshoz, lehetősége van saját felhasználói allergia-profil létrehozására, kiválasztva azokat a polleneket, amelyekre Ön vagy családja allergiás. A hOn alkalmazás figyelemmel kíséri a kültéri pollenek jelenlétét, és amennyiben érzékeli azokat, erről tájékoztatja a légtisztítót. Ilyenkor a H-PURIFIER a pollenszint csökkentése és az allergiás tünetek megelőzése érdekében automatikusan elindítja a pollen-allergia üzemmódot.

MULTISZENZOROS ÉRZÉKELŐRENDSZER
A H-PURIFIER 300 Multi Sensors System egy szenzorokkal felszerelt intelligens érzékelőrendszer, amely valós időben gondosan ellenőrzi a beltéri levegő minőségét, figyelemmel kíséri a szennyező anyagokat (PM 10 és PM 2,5) és gázokat (VOC). Rendkívüli pontossága garantálja a magas hatékonyságot és minimalizálja a karbantartás szükségességét.

POLLEN SZŰRÉS
A HEPA 13 szűrő egyedülálló és bevált módszerrel fogja fel és inaktiválja a pollenekett, magas védelmet biztosítva az allergiások számára, egyúttal lehetővé téve, hogy a szűrőt teljes biztonsággal kezeljék (pl. szűrőcsere).

LEVEGŐMINŐSÉG - LED GYŰRŰ
A levegőminőséget kijelző LED gyűrűnek köszönhetően egyetlen pillantással mindig ellenőrizheti az otthoni levegő állapotát. A 4 különböző színű fény megmutatja a levegő minőségének állapotát: zöld a jó levegőminőséget, sárga a mérsékelt levegőminőséget, narancs a rossz levegőminőséget és piros a rossz minőséget jelzi.

INTELLIGENS CSATLAKOZÁS: HON APP
Fokozza a légtisztítóink egyszerű használatát a hOn App segítségével! Az alkalmazáson keresztül rengeteg hasznos funkciót érhet el: a tisztító módok és beállítások távvezérlése és az ütemező programok egy kattintással elérhetővé válnak az okostelefonján. Ráadásul a hOn alkalmazás lehetővé teszi a belső és külső levegő adatainak összegyűjtését, valós idejű megfigyelési információkat nyújtva a belső és külső szennyezettségről, páratartalomról és hőmérsékletről.

360°-OS LÉGÁRAMLÁSI RENDSZER
A 360°-os légáramlási rendszernek köszönhetően a H-PURIFIER 300 lehetővé teszi a tisztított levegő minden irányban történő egyenletes eloszlását, még nagy terekben is. A légtisztító az allergének és a szennyező anyagok kiszűrése után a tiszta, friss levegőt először a mennyezet felé, majd a helyiségbe terjeszti, hogy gyorsan és hatékonyan eljusson minden helyre.

ÉJSZAKAI ÜZEMMÓD
Állítsa be az éjjeli üzemmódot a halk, de hatékony légtisztítás megkezdéséhez - egy éjszaka során akár 8-szor is automatikusan bekapcsol: rendkívül halk működése alvás közben sosem fogja zavarni, és éjjel-nappal mindig tiszta levegőt fog szolgáltatni.

MAX ÜZEMMÓD
Állítsa be a maximális teljesítményű üzemmódot, és hagyja, hogy a tisztító teljes erővel működjön. Ideális nyitott helyeken, cigarettafüst vagy konyhai szagok eltávolítására.

AUTOMATIKUS ÜZEMMÓD
Válassza az Auto Mode (automatikus üzemmód) programot, és hagyja, hogy a H-PURIFIER 300 önállóan működjön: az észlelt levegőminőség alapján beállítja a ventilátor sebességét. Amikor a levegőminőség LED gyűrű 30 percnél hosszabb ideig zöld színű, a H-PURIFER 300 automatikusan készenléti üzemmódba kapcsol: a ventilátor kikapcsol, és az érzékelők folyamatosan figyelik a levegő minőségét, és újra bekapcsolják a ventilátort, ha a levegőben szennyező anyagokat érzékel.

SZÉNMONOXID ÉRZÉKELŐ ÉS FIGYELMEZTETŐ RENDSZER
Légtisztítónk CO érzékelővel van felszerelve, amely hasznos a szénmonoxid jelenlét folyamatos ellenőrzéséhez. Amikor a levegő szénmonoxid szintje megemelkedik és potenciálisan káros lehet, az érzékelő hangjelzéssel és a hOn App segítségével figyelmezteti Önt vagy más, korábban kiválasztott személyeket annak érdekében, hogy Ön és családja mindig maximális biztonságban legyen.

3 SZŰRŐRÉTEG
A H-TRIFILTER exkluzív Hoover szűrőrendszer 3 különböző szűrőréteg együttes hatásával jellemezhető. Minden réteghez külön funkciót lát el, hogy folyamatos védelmet nyújtson a beltéri szennyeződések ellen, legfeljebb 0,1 mikronig. A külső réteg elsődleges szűrőként működik, amely felfogja a legnagyobb részecskéket, például az emberi vagy háziállat szőrt, hajat és a port. A HEPA (H13) szűrő felfogja a láthatatlan mikrorészecskéket, például a PM 10-et és a PM 2,5-öt, eltávolítva az allergének 99,97% -át 0,3 mikronig, mint például a pollent, a poratkákat és a baktériumokat. Az aktív szénszűrő elnyeli a gáz halmazállapotú légszennyeződéseket (VOC, NO2), füstöt, cigarettafüstöt, kellemetlen szagokat.

LEVEGŐMINŐSÉG ELLENŐRZÉS
A hOn App segítségével bármikor ellenőrizheti otthoni levegő PM 10, PM 2,5 és gáz (VOC) szintjét. Emellett nyomon követheti a helység hőmérsékletét és a páratartalom szintjét, valamint a szűrő karbantartási állapotát.

 

 




FOGYASZTÓI GARANCIA:

A fogyasztói szerződés keretében, bruttó eladási árhoz igazodva, az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet alapján a jótállás időtartama:
a) 10 000 forintot elérő, de 250 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén két év,
b) 250 000 forint eladási ár felett három év.
10.000 forintot el nem érő áru fogyasztási cikkre nincs jótállási kötelezettség.

Fentiektől eltérően a gyártó többletkötelezettséget vállalhat a jótállási időtartam vonatkozásában.
Fogyasztó csak természetes személy lehet. Cég vagy bármilyen más szervezet nem minősül fogyasztónak.


Nettó: 60 688 Ft

Bruttó: 77 074 Ft

Állapot: rendelhető (5-8 nap)


Szállítási információkFizetési feltételek

Hasonló termékek

Beurer LÉGTISZTÍTÓ (LR310)

Beurer LÉGTISZTÍTÓ (LR310)
Állapot: rendelhető (5-8 nap)
Nettó
59 088 Ft
Bruttó
75 042 Ft

DELONGHI LÉGTISZTÍTÓ AC150

DELONGHI LÉGTISZTÍTÓ AC150
Állapot: rendelhető (5-8 nap)
Nettó
61 488 Ft
Bruttó
78 090 Ft

Xiaomi LÉGTISZTÍTÓ (SMART AIR PURIFIER 4 EU)

Xiaomi LÉGTISZTÍTÓ (SMART AIR PURIFIER 4 EU)
Állapot: rendelhető (5-8 nap)
Nettó
59 359 Ft
Bruttó
75 386 Ft

Hoover ROBOTPORSZÍVÓ (HHP30C011)

Hoover ROBOTPORSZÍVÓ (HHP30C011)
Állapot: rendelhető (5-8 nap)
Nettó
60 688 Ft
Bruttó
77 074 Ft