Infolex Webshop

Logitech Rally Mic Pod Hub Black (939-001647)

Gyártó: Logitech
Garancia: 1 év
Cikkszám: IX111090

AZ ÖN KONFERENCIATERME. AZ ÖN MEGOLDÁSA.

A Rally mikrofonegység-elosztók rögzítési szerelékeket tartalmaznak, amelyekkel rugalmasan elhelyezhető a mikrofon gyakorlatilag bármilyen konferenciaasztalon. A mikrofonegységeket láncszerűen összekapcsoló egységek alternatívájaként a Rally mikrofonegység-elosztó három csatlakozót kínál, amelyek a mikrofonegységek vagy további elosztók tetszőleges kombinációját támogatják. Az asztallap aljára rögzítéshez szükséges kellékek segítségével elrejtheti a kábeleket, így rendezett lesz a tárgyaló.

Bármilyen formájú asztal

Felejtse el az oda-vissza kábelezést az U alakú és aszimmetrikus konferenciaasztalokon, és helyezzen el mindent rugalmasan. A mikrofonegységek sorának három csatlakozójával a Rally mikrofonegység-elosztó egyszerűsíti a kábelezést, így a mikrofonegységeket elhelyezheti az értekezleti résztvevők közelében.

Rejtett kábelek

Az elosztóhoz szorítógyűrűkkel csatlakozhat az asztallap alatt, ennek köszönhetően búcsút mondhat a mikrofonegységek közötti, az asztalt behálózó kábelrengetegnek. Így a hangkábelek nem láthatók, ami professzionális külsőt kölcsönöz a teremnek.

Mikrofonegység-mobilitás

A Rally mikrofonegység-elosztók segítségével minden mikrofonegységet egyetlen kábellel csatlakoztathat. Amikor a résztvevők egy mikrofonegységet egy tiszta asztali felületre szeretnének helyezni, vagy a némítás vezérlését elérhető közelségbe kívánják hozni, ezt megtehetik a szomszédos mikrofonegységek rángatása nélkül. A rögzített mikrofonpozíciókat igénylő rendszerekkel ellentétben a Rally automatikusan újrakalibrálja a RightSound™ mikrofonmátrixot másodpercenként 125-ször az egységes visszhangszűrés, zajelnyomás és a nyalábképzés (beamforming) teljesítménye érdekében.



FOGYASZTÓI GARANCIA:

A fogyasztói szerződés keretében, bruttó eladási árhoz igazodva, az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet alapján a jótállás időtartama:
a) 10 000 forintot elérő, de 250 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén két év,
b) 250 000 forint eladási ár felett három év.
10.000 forintot el nem érő áru fogyasztási cikkre nincs jótállási kötelezettség.

Fentiektől eltérően a gyártó többletkötelezettséget vállalhat a jótállási időtartam vonatkozásában.
Fogyasztó csak természetes személy lehet. Cég vagy bármilyen más szervezet nem minősül fogyasztónak.


Nettó: 78 596 Ft

Bruttó: 99 817 Ft

Állapot: rendelhető (5-8 nap)


Szállítási információkFizetési feltételek

Hasonló termékek

Logitech Rally Mic Pod Hub Black (939-001647)

Logitech Rally Mic Pod Hub Black (939-001647)
Állapot: rendelhető (5-8 nap)
Nettó
78 596 Ft
Bruttó
99 817 Ft

StarTech 10 portos USB3.0 HUB

StarTech 10 portos USB3.0 HUB
Állapot: rendelhető (5-8 nap)
Nettó
76 014 Ft
Bruttó
96 538 Ft