Infolex Webshop

Genesis Holm 200 Gamer asztal RGB világítással fekete (NDS-1606)

Gyártó:
Garancia: 1 év
Cikkszám: IX131715

LENYŰGÖZŐ TERVEZÉS
Hangsúlyozza egyediségét és a győztes karakterét a heves csaták lebonyolításának megfelelő helyével. Az íróasztal fekete színének és karbon kivitelének köszönhetően lenyűgöző és agresszív dizájnt kapott. Engedje meg magának, hogy korszerűsítse a belső teret, szokatlan játék aurát kapva, amelyet a látványos RGB világítás emel.

MODERN USB HUB
Mostantól az USB portok kéznél lesznek, közelebb hozzád, mint valaha. A 3 USB 3.0 porttal ellátott beépített hub lehetővé teszi perifériák csatlakoztatását, és egy speciális kábelbevezetésnek köszönhetően kényelmes és esztétikus a vezetékek megszervezése.

KÉNYELMES CSÉSZE TARTÓ
Kedvenc italod mindig kéznél van. A speciális pohár- vagy óntartó helyet takarít meg az íróasztalon, valamint gondoskodik a biztonságról. Többé nem kell aggódnia hirtelen mozdulatai és akaratlan lökése miatt, hogy bármit is kiborítson.

MESÉS RGB VILÁGÍTÁS
A játékasztal LED-es háttérvilágítással rendelkezik, többféle üzemmóddal és effektussal, amelyeket vezeték nélkül vezérelhet a mellékelt távirányítóval. Kapcsolja be rendes számítógépét megfelelő játékbeállítássá, amely pozitív vizuális élményt nyújt és egyedi hangulatot teremt minden helyiségben.


A FEJHALLGATÓ MINDIG A HELYÉN VAN
Egy speciális fejhallgató-tartó megszervezi a helyét, valamint növeli a fülhallgató biztonságát. Ne tegye őket többé székre vagy íróasztalra. Mostantól mindig ugyanazon a helyen lesznek, pontosan oda, ahová tartoznak.

KAPCSOLJA BE A VEZETÉST
A Genesis HOLM 200 gondoskodik az íróasztal alatti kábelezésről, amely most sokkal jobban szervezett lesz. Az asztallap alatt egy speciális polc található a hosszabbító kábelekhez és kábelekhez, hogy megszabaduljon a felesleges rendetlenségektől, élvezhesse a takaros és esztétikus játékteret.

SZILÁRD BEFEJEZÉS
A Genesis Holm 200 masszív lábakkal és szilárd felépítéssel rendelkezik, amely biztosítja a stabilitást. Kiváló minőségű, tartós MDF-ből készült, védő karbon furnérral borított asztal optimális játékfelületet biztosít és kényelmes körülményeket teremt a hosszú küldetésekhez. Biztos lehet benne, hogy az asztal sok éven át szolgál majd kis kopás nélkül.


Szín: fekete
Funkciók: Hub USB
USB portok száma: 3
Megvilágítás: Igen
Anyag: MDF, acél
Felépítés: Szervező kábelek, pohártartó, fejhallgató tartó
USB verzió: 3.0, 3.1
Hossza: 113 cm
Szélesség: 60 cm
Magasság: 75 cm
Gyártó: Genesis




FOGYASZTÓI GARANCIA:

A fogyasztói szerződés keretében, bruttó eladási árhoz igazodva, az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet alapján a jótállás időtartama:
a) 10 000 forintot elérő, de 250 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén két év,
b) 250 000 forint eladási ár felett három év.
10.000 forintot el nem érő áru fogyasztási cikkre nincs jótállási kötelezettség.

Fentiektől eltérően a gyártó többletkötelezettséget vállalhat a jótállási időtartam vonatkozásában.
Fogyasztó csak természetes személy lehet. Cég vagy bármilyen más szervezet nem minősül fogyasztónak.


Nettó: 42 392 Ft

Bruttó: 53 838 Ft

Állapot: rendelhető (5-8 nap)


Szállítási információkFizetési feltételek

Hasonló termékek

Genesis Holm 200 Gamer asztal RGB világítással fekete (NDS-1606)

Genesis Holm 200 Gamer asztal RGB világítással fekete (NDS-1606)
Állapot: rendelhető (5-8 nap)
Nettó
42 392 Ft
Bruttó
53 838 Ft