Infolex Webshop

NEDIS SmartLife kültéri kamera Wi-Fi Full HD 1080p Dönthető billenthető IP65 Max. akku élettartam: 5 Hónap Felhőalapú Tá

Gyártó: Nedis
Garancia: 1 év
Cikkszám: IX214114

Ez a Nedis SmartLife Full-HD Wi-Fi újratölthető pásztázó és dönthető kültéri IP-kamera lehetővé teszi, hogy lássa, mi történik a ház körül, függetlenül attól, hogy közvetlen veszély fenyegeti-e, vagy egyszerűen csak teljesen biztonságban szeretné érezni magát. A kamera nagy rugalmassággal rendelkezik, és napelemmel és akkumulátorral van felszerelve, ideális, ha a közelben nincs hálózati aljzat. Vízálló házának (IP65) köszönhetően az intelligens kamera védve van a víztől, ezért gond nélkül felszerelhető egy külső homlokzatra. A kamera egyszerűen csatlakoztatható a meglévő Wi-Fi hálózathoz, hogy figyelemmel kísérje házát vagy kertjét, és bármilyen hangot vagy mozgást rögzítsen, akár otthon, akár úton van. A Nedis SmartLife alkalmazás értesíti Önt mozgás esetén, így időben beavatkozhat.

Akkumulátorral működő
Miután feltöltötte a kamerát, készen áll arra, hogy biztonsági kameraként használja, vagy szorosan figyelemmel kísérje a holmiját. A felvételek számától függően egyetlen töltéssel néhány hónapig tarthat. Átlagosan napi 10 esemény rögzítésekor az akkumulátor legfeljebb 5 hónapig tart. De a napelemmel kombinálva az akkumulátor mindig fel lesz töltve. Ezt befolyásolhatja a hőmérséklet.

Full HD felbontás
A Nedis SmartLife alkalmazáson keresztül valós időben figyelhet és reagálhat mindenre, amit lát. A 350°-os elforgatás és a 70°-os döntés nagyobb rugalmasságot biztosít a tökéletes kép eléréséhez. A micro SD nyílásnak köszönhetően a felvételeket micro SD kártyán tárolhatja 128 GB-ig (nem tartozék). Full HD felbontásban (1920x1080 pixel) rögzít a rögzített képek teljes tisztasága érdekében. Lehetőség van arra is, hogy a videóanyagot az alkalmazásunkba mentse egy felhőalapú megoldáson keresztül (előfizetéses alapú).

Reagál a mozgásra
A kamera reagál a mozgásokra, így amikor valaki elhalad a Wi-Fi kamera mellett a 120 fokos látómezőben, akkor reagál. Az AI Human Motion Detection funkciónak köszönhetően elemzi a személyek alakját, lehetővé téve, hogy úgy állítsa be, hogy csak az emberek mozgását érzékelje, megkímélve magát a felesleges riasztásoktól. Ha akarja, automatikusan elindítja a felvételt, és emellett push értesítést kap okostelefonjára. Az értesítések felugró üzenetként jelennek meg okostelefonján anélkül, hogy meg kellene nyitnia az alkalmazást. Ez azt jelenti, hogy azonnal tájékoztatjuk, és nagyon gyorsan tud reagálni. A többfelhasználós funkció lehetővé teszi, hogy akár több ember is hozzáférjen egyszerre a kamerához.

Éjszakai látás
A kamera még éjszaka is tisztán lát, mivel a színes éjjellátó funkció kb. 10,0 méteres hatótávolságot kínál. A kamera reflektor funkcióval rendelkezik, hogy éjszaka lássa a színeket a 4 db továbbfejlesztett IR LED-nek és a 4 db spotlámpáknak köszönhetően.

Kétirányú kommunikáció
A Wi-Fi kamera mikrofonnal és hangszóróval van felszerelve, zajszűréssel. A kétirányú hangkommunikáció tökéletesen működik, hogy beszéljen valakivel, aki a kamera közelében van. Így akkor is beszélhetsz vele, amikor nem vagy otthon. A kamera 120°-os széles látószögű kameralencsével rendelkezik. Ez nagyon nagy megfigyelési sugarat tesz lehetővé. Emellett a kamera támogatja a riasztási és sziréna funkciót is a behatolók elrettentésére.

Könnyen beállítható
A Wi-Fi kamera átjáró nélkül telepíthető, és közvetlenül a vezeték nélküli hálózatba integrálható – ez leegyszerűsíti a telepítést és további költségeket takarít meg. Külső antennával van ellátva, amely a Wi-Fi jelet akár 70 méterre is javíthatja nyílt térben és akár 15 méterre a falon. A fényképezőgép újratölthető akkumulátorokon keresztül kapja az áramot, vagy a mellékelt napelemmel tölthető. Ezért akkor is beállíthatja a Wi-Fi kamerát, ha nincs hálózati aljzat a közelben. A fali, mennyezeti kameratartó a kamera elhelyezéséhez a ház falához tartozik, de egy heveder is, amellyel például a kamerát egy fához rögzítheti.

A Nedis SmartLife-ról
A Nedis SmartLife Wi-Fi termékek könnyen telepíthetők, és




FOGYASZTÓI GARANCIA:

A fogyasztói szerződés keretében, bruttó eladási árhoz igazodva, az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet alapján a jótállás időtartama:
a) 10 000 forintot elérő, de 250 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén két év,
b) 250 000 forint eladási ár felett három év.
10.000 forintot el nem érő áru fogyasztási cikkre nincs jótállási kötelezettség.

Fentiektől eltérően a gyártó többletkötelezettséget vállalhat a jótállási időtartam vonatkozásában.
Fogyasztó csak természetes személy lehet. Cég vagy bármilyen más szervezet nem minősül fogyasztónak.


Nettó: 41 859 Ft

Bruttó: 53 161 Ft

Állapot: rendelhető (5-8 nap)


Szállítási információkFizetési feltételek

Hasonló termékek