Infolex Webshop

3DConnexion SpaceMouse Enterprise (3DX-700056)

Gyártó: 3DConnexion
Garancia: 3 év
Cikkszám: IX45597
3DConnexion SpaceMouse Enterprise
A legmagasabb műszaki teljesítnényre tervezve
 
A SpaceMouse Enterprise mellett nincs helye a második legjobbnak. A világ vezető cégei a legmagasabb szintű teljesítményt követelik a mérnőki csapataitól. Nem lehetnek kifogások a hiányosságokra, hiszen az eredmények számítanak. A SpaceMouse Enterprise önt is üdvözli az új műszaki teljesítményben.
 
Háromdimenziós mérnöki tervezés a valós időben
A SpaceMouse Enterprise a díjnyertes SpaceMouse Pro és a SpacePilot Pro 3D egerekből vonzza stílusát és erejét. De mint minden legenda, a múltra épül, hogy újra feltalálja a jövõt.
 
A 3D-s modellek mozgatása egyszerűbbek, mint valaha
A SpaceMouse Enterprise 6-Degrees-of-Freedom (6DoF) érzékelőt kifejezetten a digitális tartalmak vagy kamerák pozícióinak manipulálására tervezték.
Egyszerűen nyomja, húzza, csavarja, döntse a 3DConnexion vezérlőegységet, ezáltal intuitív módon tudja pásztázni a háromdimenzós teret, míg másik kezével kényelmesen tudja meglévő egerét használni a kiválasztás, létrehozás, vagy szerkesztés funkciók elérésére.
 
Gyors és hatékony 3D modellezés
Könnyedén elérheti amit szeretne, hiszen a SpaceMouse Enterprise egyedileg programozható 12 alkalmazásvezérlő gombbal lett felszerelve. Az intelligens funckiógombok automatikusan frissülnek az alkalmazások váltogatása közben.
 
A teljeskörű átláthatóság érdekében a SpaceMouse Enterprise új, nagyfelbontású kijelzője a gombokhoz társított ikonok megjelenítésében még barátságosabb környezetet biztosít önnek.
 
Az egyszerű, mégis nagy teljesítményű 3DxWare10 felhasználói felületén testreszabhatja a gombokhoz társított parancsokat, amelyek egyszerűbbé teszik munkáját.
 
Ergonómia. Újradefiniálva.
Az ön keze biztosítja a megélhetését. A SpaceMouse Enterprise úgy lett tervezve, hogy megvédje önt a CAD szakemberek körében egyre gyakoribb kézfájdalmaktól. Ergonómiailag a legjobban megtervezett termékünk, amit valaha készítettünk.
 
Ez az erőteljes, de könnyen kezelhető eszköz sok új funkciót kínál, beleértve a teljes billentyűzet-módosító készletet is, ami kevesebb billentyűzethasználatot igényel, és egy CAD-felhasználó kétkezes munkafolyamatát egy teljesen új szintre emeli.
 
3DxWare® 10
A 3DxWare 10 lehetővé teszi a SpaceMouse Enterprise beállításainak testreszabását és optimalizálását a csúcsteljesítmény érdekében.
Könnyedén beállíthatja alkalmazásaihoz és egyedi igényeinek megfelelően. Használja ki az izgalmas, új funkciókat. Tervezzen, hozzon létre, navigáljon bátran új utakon.
 

Nettó: 168 955 Ft

Bruttó: 214 573 Ft

Állapot: rendelhető (5-8 nap)


Szállítási információkFizetési feltételek

Hasonló termékek

3DConnexion SpaceMouse Enterprise (3DX-700056)

3DConnexion SpaceMouse Enterprise (3DX-700056)
Állapot: rendelhető (5-8 nap)
Nettó
168 955 Ft
Bruttó
214 573 Ft