Infolex Webshop

AVerMedia TD310 USB digital TV Tuner (61TD3100A0AC)

Gyártó: AVerMedia
Garancia: 2 év
Cikkszám: IX50422
AverMedia Digtális TV Tuner TD310 (DVB-T, DVB-T2 és DVB-C , USB 2.0, Távirányító) adatai: 
A gyatra video minőségnek vége! Az AverMedia Digtális TV Tuner TD310 támogatja az MPEG-2, H. 264, H. 265 HDTV-t, valamint a DVB-T, DVB-T2 és DVB-C jeleket. Az AVerMedia TD310 legújabb funkciója a H. 265 megjelenítés támogatása ( HEVC, nagy hatékonyságú videó kódolás ). Készüljön fel a HD minőség világára! 

Könnyű és kompakt, az AverMedia Digtális TV Tuner TD310 egy korszerű és robosztusabb csatlakozóval rendelkezik, amely USB portra kapcsolódik miközben nincs útban. Ezen túl tartozéka egy hordozható nagy nyereségű antenna, amely kialakításának köszönhetően szélső sávú jel vételt tesz lehetővé ahhoz, hogy Önnek figyelemre méltó PCTV nézés élményét nyújtsa az eszköz. 

AzAVerTV 3D lehetővé teszi a HDTV és élő 3DTV nézést és felvételt számítógépen . Az akár 1080i HD TV felbontás támogatásával, az AverMedia Digtális TV Tuner TD310 a HD csatornák nézést és felvételét kínálja a felhasználóknak. Ezen kívül időzített felvételeket tervezhet, vagy közvetlenül rögzíthet iPod formátumban(MP4), így téve hordozhatóvá kedvenc műsorait. 

Funkciók  
  • Nézzen digitális TV-t PC-n 
    Nézzen DVB-T, DVB-T2 és DVB-C TV adásokat számítógépén vagy laptopján. Ez egy új lehetőség a népszerű USB TV tuner kategóriában.
  • Nagy nyereségű antenna kíváló TV jel vétellel 
    A nagy teljesítményű antennánk TV jele körülbelül kétszer erősebb, mint a hagyományos monopole antennáké. A bi-antenna kialakítás lehetővé teszi, hogy a használója a legjobb vétel érdekében szabadon állítsa be az antenna rúdjait.
  • Stílusos és Mobil 
    Az AVerMedia TD310 kicsi és könnyű. A súlya csak 14g és könnyen hordozható bárhova. Élvezheti a napsütést és nézheti a TV-t egyszerre. .
  • Intuitív felhasználói felület 
    Az AVerTV 3D intuitív felhasználói felületet biztosít, az eszköztár jobb oldalán sorolt gyakran használt felhasználói gombokkal. Könnyen tud csatornát váltani, hangerőt állítani vagy nézni a bámulatos és magával ragadó 3DTV-t egyetlen gombnyomással, éppen úgy ahogy a TV-n teszi.
  • Széleskörű 3D kijelző mód 
    A magával ragadó 3D TV élmény eléréséhez ajánljuk NVIDIA 3D Vision Kit használatát. Ezenkívül az AVerTV 3D támogatja még a sztereoszkópikus és polarizált 3D megjelenési módokat is.
  • Élő TV kép átalakítás 3D-be 
    Ha nem tud várni addig, amíg 3D TV adást sugároznak, az egyedülálló see3D technológia át tudja alakítani a normál 2D felvételeket és filmeket fantasztikus 3D élménnyé!
  • Speciális szín javítás 
    A szín javítás optimalizálja a videó minőséget és bámulatosan éles és élénk színeket jelenít meg. A „De-interlace opció váltott soros megjelenítés esetén is stabil és letisztult képet ad, a processzor megterhelése nélkül.
Tartozékok  
  • AVerMedia TD310 (Súly: 14 g)
  • Nagy-nyereségű antenna (IEC csatlakozás) 
  • Távirányító < /li>
  • Telepítési útmutató

A termék jelenleg nem rendelhető!


Szállítási információkFizetési feltételek

Hasonló termékek