Infolex Webshop

Motorola XT420 ipari kivitelu engedély nélküli adóvevo

Gyártó: Motorola
Garancia: 1 év
Cikkszám: IX85479

A Motorola XT420 telephelyi adóvevo segít az azonnali kommunikációban, hogy semmirol ne maradj le. Kristálytiszta hangjával és kivételes szilárdságával a Motorola XT420 adóvevo kiváló teljesítményt nyújt nagyon zajos, nehéz körülmények között is. Motorola XT420 készülék elofizetés vagy hívásdíjak nélkül használható az engedély nélküli PMR446 frekvencián, 16 focsatornával és 121 programozható titkosítási kóddal biztosítja a tiszta jelet. Kiváló hangminosége, masszív kivitele, és sokoldalú HTML-alapú felhasználói programozó szoftvere kiemeli a készüléket a telephelyi adóvevok kínálatából. Korszeru funkciói, például az iVOX szabadon hagyja a kezeket, és így a saját feladatodra koncentrálhatsz. Akár az eroforrásokat koordinálod egy építkezésen, akár a gyártósor mellett szervezed a munkát, a Motorola XT420 adóvevo tartósan használható.

Motorola XT420 ipari adóvevo funkciók:

Engedély nélkül használható PMR446 frekvenciák
Elofizetés és hívásdíjak nélkül használható az engedély nélküli PMR446 frekvenciákon, 16 csatornával és felhasználó által választható alcsatornával biztosítja a tiszta jelet.

Kiváló hangminoség
Nagy teljesítményu, 1500 mW-os hangszórója biztosítja a tiszta kommunikációt, így zajos körülmények között sem veszíted el a kapcsolatot.

Szilárd kivitel
A por, szél, ütés, rezgés és egyéb nehéz körülmények elleni védelem terén megfelel a katonai tömítettségi szabványoknak. A készülékeket alávetik a Motorola különleges gyorsított élettartam tesztjének (Accelerated Life Testing, ALT) amely akár 5 éves használatot is szimulál.

Programozható gombok
Két programozható gombbal gyorsan és egyszeruen érheted el a leggyakrabban használt funkciókat.

Csatornák adatainak hangos bemondása
Nyugodtan az övön hagyhatod a készüléket, mégis tudni fogod, melyik csatornán forgalmazol. A 16 elore rögzített munkakör, például biztonsági or, vevoszolgálat, pénztáros, stb. alapján egyedi csatornákat állíthatsz be. Az egyedi hangos bemondást programozni szükséges.*

Továbbfejlesztett hangvezérelt adás-vétel kapcsolás (VOX) 
Szabad kézi használatot tesz lehetové az opcionális fülszettek használatával és anélkül.

Antibakteriális bevonat
Segít megelozni a gombák és baktériumok elszaporodását a készülék felületén.

Felhasználói programozó szoftver (CPS) 
A HTML-alapú CPS programozó szoftver könnyen használható, bármelyik internet-böngészovel muködik. A profilok felcserélhetok az XTNi sorozattal, ami megkönnyíti az XT400 sorozat készülékeinek beillesztését a meglévo rádióflottába. (A CPS ingyenesen letöltheto. Ehhez külön programozó kábel szükséges.)

Tartozékok
A Motorola XT400 sorozat készülékeinek standard tartozéka egy hordozópántos elforgatható övklipsztáska, amellyel a készüléket a legkényelmesebben hordhatod. A sokoldalú és megbízható teljesítmény érdekében az XT sorozat audió tartozékai használhatók hozzá, melyet az adatlap alján a kapcsolódó termékeknél találsz.

Egyszerusített klónozás
Egyik készülékbol a másikba gyorsan átmásolhatóak a beállítások (az XT400 sorozat készülékei, illetve az XT400 és XTNi készülékek között). A klónozás klónozó kábel készlettel történik a töltotalp segítségével.

Háromszínu LED interfész
Lehetové teszi a készülék funkcióinak és állapotának figyelését.

Csatorna letiltása
A felhasználói programozó szoftver (CPS) segítségével letilthatod és átlépheted a nem használt csatornákat.

* A felhasználói programozó szoftver (CPS) segítségével használható korszeru funkciók.

Motorola XT420 ipari adóvevo doboz tartalma:

  • 1 db. XT420 adóvevo
  • 1 db. 2100mAh PMNN4434A akkumulátor
  • 1 db. töltotalp adapterrel
  • 1 db. forgatható övtartó

Használati útmutató, biztonsági eloírások


Nettó: 45 813 Ft

Bruttó: 58 183 Ft

Állapot: rendelhető (5-8 nap)


Szállítási információkFizetési feltételek

Hasonló termékek

Motorola XT420 ipari kivitelu engedély nélküli adóvevo

Motorola XT420 ipari kivitelu engedély nélküli adóvevo
Állapot: rendelhető (5-8 nap)
Nettó
45 813 Ft
Bruttó
58 183 Ft